Chleb Żytni Sitkowy

Składniki:

mąka żytnia sitkowa (typ 1400) 60%, mąka żytnia (typ 750), kwas żytni (mąka żytnia, woda), woda, drożdże, sól, cukier, słód litewski żytni.

Zawartość alergenów:

gluten

Alergeny obecne w zakładzie:

jajka, mleko, soja, orzechy arachidowe, sezam, orzechy

Tabela Wartości Odżywczych

w 100gw 30g%RWS w porcji 30g
Wartość energetyczna865 kj/ 206 kcal260 kj/ 62 kcal3%
Tłuszcz10,30%
w tym kwasy tłuszczowe0,100%
Węglowodany43,913,25%
w tym cukry1,90,60,6%
Błonnik3,71,1-
Białko3,71,12%
Sól1,10,35%
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)
marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.