Szukaj
Close this search box.

Chleb Razowy

Chleb razowy
Składniki:

mąka żytnia razowa (typ 2000) 85%*, mąka żytnia (typ 720), kwas żytni razowy (mąka żytnia razowa, woda), woda, drożdże, sól, cukier.

Masa

Alergeny

gluten

Alergeny w zakładzie

jajka, mleko, soja, orzechy arachidowe, sezam, orzechy

Udostępnij:

Tabela Wartości Odżywczych

w 100gw 30g%RWS w porcji 30g
Wartość energetyczna924 kj / 220 kcal277 kj / 66 kcal3%
Tłuszcz1,20,30%
w tym kwasy tłuszczowe0,200%
Węglowodany46,213,95%
w tym cukry2,50,70,8%
Błonnik4,21,3-
Białko4,31,33%
Sól1,10,36%
marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.