Chleb Razowy

Składniki:

mąka żytnia razowa (typ 2000) 85%*, mąka żytnia (typ 720), kwas żytni razowy (mąka żytnia razowa, woda), woda, drożdże, sól, cukier.

Zawartość alergenów:

gluten

Alergeny obecne w zakładzie:

jajka, mleko, soja, orzechy arachidowe, sezam, orzechy

Tabela Wartości Odżywczych

w 100gw 30g%RWS w porcji 30g
Wartość energetyczna924 kj / 220 kcal277 kj / 66 kcal3%
Tłuszcz1,20,30%
w tym kwasy tłuszczowe0,200%
Węglowodany46,213,95%
w tym cukry2,50,70,8%
Błonnik4,21,3-
Białko4,31,33%
Sól1,10,36%
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)
marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.