Chleb Razowy z Dynią i Słonecznikiem

Składniki:

kwas żytni razowy (mąka żytnia razowa (typ 2000), woda), mąka żytnia razowa (typ 2000) 70%*, mąka żytnia (typ 720) woda, słonecznik 10%, dynia 5%, płatki owsiane, słód litewski, drożdże, sól.

Zawartość alergenów:

gluten

Alergeny obecne w zakładzie:

jajka, mleko, soja, orzechy arachidowe, sezam, orzechy

Tabela Wartości Odżywczych

w 100g%RWS w porcji 100g
Wartość energetyczna1024 kj/ 244 kcal12%
Tłuszcz4,26%
w tym kwasy tłuszczowe0,63%
Węglowodany43,217%
w tym cukry1,82%
Błonnik4,8-
Białko5,912%
Sól1,321%
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)
marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.