Chleb Razowy z Dynią i Słonecznikiem

Chleb Dynia-Słonecznik
Składniki:

kwas żytni razowy (mąka żytnia razowa (typ 2000), woda), mąka żytnia razowa (typ 2000) 70%*, mąka żytnia (typ 720) woda, słonecznik 10%, dynia 5%, płatki owsiane, słód litewski, drożdże, sól.

Masa

Alergeny

gluten

Alergeny w zakładzie

jajka, mleko, soja, orzechy arachidowe, sezam, orzechy

Udostępnij:

Tabela Wartości Odżywczych

w 100g%RWS w porcji 100g
Wartość energetyczna1024 kj/ 244 kcal12%
Tłuszcz4,26%
w tym kwasy tłuszczowe0,63%
Węglowodany43,217%
w tym cukry1,82%
Błonnik4,8-
Białko5,912%
Sól1,321%

Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.