Szukaj
Close this search box.

Chleb błonnikowy

mąka żytnia (typ 720), mąka pszenna (typ 550)  kwas żytni (mąka żytnia, woda), kwas pszenny (mąka pszenna, woda)  woda, słonecznik, siemię, mix błonników (jabłkowy, pszenny, owsiany), drożdże, cukier, sól.

Masa

0,3 kg

Alergeny

gluten

Alergeny w zakładzie

jajka, mleko, sezam, orzechy arachidowe, soja, orzechy, jęczmień.

Udostępnij:

Wartości odżywcze:

w 100g%RWS w porcji 100g
Wartość energetyczna 241 / 101012
Tłuszcz6,810
w tym kwasy tłuszczowe0,73
Węglowodany34,313
w tym cukry4,25
Błonnik6-
Białko7,816
Sól0,915
marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.