Chleb rzemieślniczy

Składniki

mąka pszenna (typ 550), mąka pszenna Graham (typ 1850), mąka żytnia (typ 720), kwas pszenny (mąka pszenna, woda), woda, słonecznik, siemię , sól, drożdże.

Zawartość alergenów:

gluten

Alergeny obecne w zakładzie:

jajka, mleko, sezam, orzechy arachidowe, soja, orzechy.

Wartości odżywcze

w 100g%RWS w porcji 100g
Wartość energetyczna1094 kj/261 kcal13%
Tłuszcz6,59%
w tym kwasy tłuszczowe0,84%
Węglowodany39,815%
w tym cukry0,51%
Błonnik4-
Białko918%
Sól233%
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)
marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.