Chleb Zdrowie

Składniki:

mąka pszenna Graham ( typ 1850), mąka żytnia razowa (typ 2000), mąka żytnia (typ 720), kwas żytni (mąka żytnia, woda), woda, słonecznik, drożdże, sól, cukier, słód litewski (jęczmienny).

Zawartość alergenów:

gluten, jęczmień

Alergeny obecne w zakładzie:

jajka, mleko, soja, orzechy arachidowe, sezam, orzechy

Tabela Wartości Odżywczych

w 100gw 30g%RWS w porcji 30g
Wartość energetyczna1000 kj/ 238 kcal300 kj/ 71,6 kcal4%
Tłuszcz3,61,12%
w tym kwasy tłuszczowe0,4 0,11%
Węglowodany44,313,35%
w tym cukry2,80,80,9%
Błonnik4,11,2-
Białko5,31,63%
Sól1,20,46%
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.