Chleb Jesienny

Składniki:

mąka żytnia (typ 720), mąka pszenna (typ 500), kwas żytni (mąka żytnia, woda) woda, łamane ziarno żyta, łamane ziarno pszenicy, drożdże, sól, nasiona słonecznika, siemienia lnianego, łamane ziarno soi, mąka kukurydziana.

Zawartość alergenów:

gluten, soja

Alergeny obecne w zakładzie:

jajka, mleko, orzechy arachidowe ,orzechy

Tabela Wartości Odżywczych

w 100gw 30g%RWS w porcji 30g
Wartość energetyczna1074 kj/ 256 kcal322 kj/ 77 kcal4%
Tłuszcz5,21,62%
w tym kwasy tłuszczowe0,50,21%
Węglowodany 43,613,25%
w tym cukry0,70,20,2%
Błonnik4,31,3-
Białko6,62,04%
Sól1,30,47%
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.