Chleb Jak Dawniej

Składniki:

kwas żytni naturalny (mąka żytnia, woda), mąka żytnia (typ 720), mąka pszenna (typ 550) woda, słód jęczmienny, drożdże, sól.

Zawartość alergenów:

gluten, jęczmień

Alergeny obecne w zakładzie:

jajka, mleko, soja, sezam, orzechy arachidowe, orzechy

Tabela Wartości Odżywczych

w 100gw 30g%RWS w porcji 30g
Wartość energetyczna998 kj/ 238 kcal300 kj/ 71,5 kcal4%
Tłuszcz1,10,30%
w tym kwasy tłuszczowe0,20,00%
Węglowodany50,315,16%
w tym cukry2,30,70,8%
Błonnik3,41,0-
Białko5,11,53%
Sól1,40,47%
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)
marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.