Bułka Wrocławska

Składniki:

mąka pszenna (typ 500), podmłoda pszenna (mąka pszenna, woda, drożdże),woda, tłuszcz roślinny (olej rzepakowy), cukier, drożdże, sól.

Zawartość alergenów:

gluten

Alergeny obecne w zakładzie:

jajka, mleko, soja, orzechy arachidowe, sezam, orzechy

Tabela Wartości Odżywczych

w 100g%RWS w porcji 100g
Wartość energetyczna1177 kj/ 281 kcal14%
Tłuszcz3,14%
w tym kwasy tłuszczowe0,74%
Węglowodany54,621%
w tym cukry1,72%
Błonnik1,6-
Białko7,916%
Sól1,423%
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)
marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.