Szukaj
Close this search box.

Bułka dyniowa

bułka dyniowa

mąka pszenna (typ 550), mąka żytnia (typ720) kwas pszenny (mąka pszenna, woda), woda, dynia (4,5%), drożdże, sól, cukier.

Masa

Alergeny

gluten

Alergeny w zakładzie

jajka, mleko, sezam, orzechy arachidowe, soja, orzechy.

Udostępnij:

Wartości odżywcze

w 100g%RWS w porcji 100g
Wartość energetyczna1091 kj/260kcal13%
Tłuszcz2,54%
w tym kwasy tłuszczowe0,52%
Węglowodany50,719%
w tym cukry0,71%
Błonnik2,3-
Białko7,615%
Sól1,829%
marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.