Strona główna
Historia
Aktualności
Strona główna
Historia
Aktualności
Nasze Produkty
Chleby
Chleby Pszenne
Chleby Mieszane
Chleby Żytnie
Bułki
Wyroby cukiernicze
Ciasta
Ciastka
Torty
Kontakt
Nasze Produkty
Chleby
Chleby Pszenne
Chleby Mieszane
Chleby Żytnie
Bułki
Wyroby cukiernicze
Ciasta
Ciastka
Torty
Kontakt
Sklepy firmowe
Menu
Strona główna
O firmie
Porady
Nasze Produkty
Chleby Pszenne
Chleby Mieszane
Chleby Żytnie
Bułki
Ciasta
Torty
Sklepy firmowe
Kontakt
Bułka dyniowa
mąka
pszenna
(typ 550), mąka
żytnia
(typ720) kwas
pszenny
(mąka
pszenna
, woda), woda, dynia (4,5%), drożdże, sól, cukier.
Zawartość alergenów:
gluten
Alergeny obecne w zakładzie:
jajka, mleko, sezam, orzechy arachidowe, soja, orzechy.
Wartości odżywcze
w 100g
%RWS w porcji 100g
Wartość energetyczna
1091 kj/260kcal
13%
Tłuszcz
2,5
4%
w tym kwasy tłuszczowe
0,5
2%
Węglowodany
50,7
19%
w tym cukry
0,7
1%
Błonnik
2,3
-
Białko
7,6
15%
Sól
1,8
29%
Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.
Akceptuję
Facebook