Szukaj
Close this search box.

blog

SEARCH

Kategorie

OSTATNIE WPISY

chleb jaglany

Chleb Jaglany

Dziś chcieliśmy poruszyć temat właściwości prozdrowotnych naszego Chleba Jaglanego. Zawiera on w swoim składzie cztery prozdrowotne składniki: naturalny kwas żytni oraz pszenny, siemię lniane (nasz „rodzimy” super food) oraz kaszę jaglaną, której dziś właśnie chcielibyśmy bliżej się przyjrzeć.

Czytaj więcej...
chleb pasterski

Chleby pszenne

Za chleby pszenne uznajemy te produkty, które zawierają przynajmniej 90% mąki pszennej i są wytwarzane z udziałem podmłody pszennej i/lub kwasu pszennego. Kwas pszenny powstaje identycznie

Czytaj więcej...
Bułki

Chleby mieszane

Chleby mieszane wytwarzane są z udziałem mąki pszennej oraz mąki żytniej, przy czym przyjmuje się, że udział procentowy każdej z nich nie powinien przekraczać 90%

Czytaj więcej...
Produkty piekarnicze

Chleby żytnie

Za chleby żytnie uznajemy te produkty, które zawierają przynajmniej 90% mąki żytniej w swoim składzie i są wytwarzane z zastosowaniem naturalnego kwasu żytniego. Mąka żytnia

Czytaj więcej...

WYSZUKIWARKA

Kategorie

OSTATNIE WPISY

marker mapy piekarnia wawerska

Korzystamy z ciasteczek aby świadczyć Ci usługi na najwyższym poziomie. Jeśli korzystasz z naszej strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie zgodnie z naszą polityką prywatności.